Районний методичний кабінет 
сектору освіти Борзнянської РДА

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 406
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Нова українська школа: навчаємо педагогів
11:23
Нова українська школа: навчаємо педагогів

 

 

  У наступному навчальному уроці заклади загальної середньої освіти розпочнуть працювати за Концепцією «Нова українська школа». Тому, аби забезпечити успішний старт і подальше впровадження реформи, учителі початкової школи Борзнянщини, які навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році, відповідно до плану-графіка Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації 20 лютого розпочали своє навчання, що проходить на базі Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської.

Організацію та проведення даних курсів забезпечила Морська Г.І., методист районного методичного кабінету відділу освіти.

З вітальним словом перед учасниками зібрання виступила начальник відділу освіти Борзнянської районної державної адміністрації Ірина Кошленко. Вона зазначила, що нова школа потребує нового вчителя, який стане агентом змін, тому педагогам надається академічна свобода та можливість забезпечення партнерської співпраці з усіма суб’єктами педагогічної діяльності. Побажала присутнім успіхів, творчості, креативності в реалізації поставлених перед ними завдань.

В ході роботи було зроблено огляд Концепції Нової української школи, Типової освітньої програми, окреслено нові ролі та завдання вчителя в контексті сучасних змін, основних підходів в освітньому процесі.

Другий день курсів пройшов у форматі тренінгів. Цю роботу координувала Дем’яненко І.В, учитель початкових класів Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської, яка пройшла підготовку тренерів для підвищення кваліфікації вчителів початкової школи в Чернігівському ОІППО імені К.Д.Ушинського.

Переглядів: 520 | Додав: MetodBorz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024