Районний методичний кабінет 
сектору освіти Борзнянської РДА

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 406
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 28 » Нова Українська школа: реалії та виклики
18:09
Нова Українська школа: реалії та виклики

   Педагоги з усіх закладів освіти Борзнянщини, а саме: керівники, вчителі початкових класів та голови первинних організаційних ланок районної організації Профспілки працівників освіти і науки України закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, взяли участь у цьогорічній районній серпневій конференції педагогічних працівників «Нова Українська школа: реалії та виклики», що відбулася 28 серпня 2019 рокеу на базі гімназії ім. П. Куліша м. Борзни.

   Освітянську спільноту району з початком нового навчального року щиро привітала голова Борзнянської районної державної адміністрації Віра Проскура та вручила почесні відзнаки районної державної адміністрації та районної ради.

   Модератором конференції виступила завідувачка сектору освіти Борзнянської райдержадміністрації Ірина Кошленко, яка проаналізувала результати впровадження реформи Нової української школи в закладах освіти Борзнянського району, а також підготовку до нового навчального року.

  Олег Демченко, голова Борзнянської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, запевнив колег у тому, що освітянська Профспілка й надалі буде підтримувати педагогічних працівників у реалізації реформи Нової української школи.

  Під час конференції педагогічною громадськістю в інтерактивній формі (командна проектна робота, ІКТ-презентація «НУШ очима батьків», агітбригада, європейська кав`ярня) обговорено актуальні питання розвитку освіти району. Виступаючі зазначили, що Концепція Нової української школи передбачає зміни в ставленні не лише до учня, а й до вчителя. Адже саме він є ключовою фігурою в освіті та провідником змін.

  Також традиційно було проведено нагородження кращих представників педагогічних колективів району відомчими заохочувальними відзнаками Міністерства освіти і науки України, Почесними грамотами Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, спільними Грамотами сектору освіти Борзнянської районної державної адміністрації та районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

   З вітальним словом до учасників серпневої конференції звернулись вихованці БДЮТ.

                           

 

Переглядів: 245 | Додав: MetodBorz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024