Районний методичний кабінет 
сектору освіти Борзнянської РДА

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 406
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Реєстрація на ДПА/ЗНО - 2019
15:22
Реєстрація на ДПА/ЗНО - 2019

     Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 25 березня 2019 року та здійснюватиметься за допомогою сервісу «Реєстрація 2019», розміщеному на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua або Київського регіонального центру оцінювання якості освіти http://kievtest.org.ua

     Створити реєстраційну картку можна самостійно або звернутися за консультацією і технічною допомогою до закладу освіти, у якому навчаються, чи до одного з пунктів реєстрації, перелік яких розміщено на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Після оформлення реєстраційної картки необхідно сформувати комплект реєстраційних документів та подати його до свого закладу освіти (для здобувачів повної загальної середньої освіти) або надіслати рекомендованим листом на адресу регіонального центру.

Комплект реєстраційних документів складається з:

  • заповненої реєстраційної картки;
  • копії першої та другої сторінки паспортного документа;
  • двох фотокарток 3х4 (можуть бути чорно-білі або кольорові);
  • копії нотаріально завіреного перекладу документів, оформлених іноземною мовою;
  • медичних висновків про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою первинної облікової документації №086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних умов) для проходження зовнішнього незалежного оцінювання».

     Усі копії документів повинні мати: напис «Згідно з оригіналом» (без лапок), особистий підпис, ініціали та прізвище особи, яка реєструється, дату засвідчення копії.

 Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані особам, які проходять державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання за адресою навчального закладу, у якому вони навчаються, іншим категоріям – за адресою, указаною під час реєстрації.

    У разі недотримання вимог щодо реєстрації (ненадання документа, що підтверджує достовірність інформації, зазначеної в реєстраційній картці; надання недостовірної інформації; неналежного оформлення документів, необхідних для реєстрації; неможливості створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до медичного висновку; подання реєстраційних документів особою, яка відповідно до вимог законодавства не має права на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні; відправлення реєстраційних документів після завершення строку реєстрації чи перереєстрації) особі може бути відмовлено в реєстрації.

   Для того, щоб змінити реєстраційні дані (персональні дані або перелік предметів), за потреби, особа має пройти перереєстрацію, яка триватиме до 25 березня. Також перереєстрацію можуть пройти особи, яким відмовлено в реєстрації. Для цього їм треба, скориставшись операцією «Внести зміни», на сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua або

Київського регіонального центру оцінювання якості освіти http://kievtest.org.ua усунути недоліки, допущені під час реєстрації, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, укласти до нього раніше отриманий Сертифікат і надіслати його до регіонального центру в той самий спосіб, у який це було здійснено під час реєстрації.

     До 30 квітня 2019 року зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

 Інформація про результати тестування буде розміщена на інформаційних сторінках учасників: з української мови і літератури, математики, фізики – до 14 червня; іноземних мов, біології – до 20 червня; з історії України, географії, хімії – до 25 червня.

  Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

 Переклад завдань сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії буде здійснюватися кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами.

  У 2019 році учні закладів загальної середньої освіти проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО:

  • з української мови;
  • з математики або історії України;
  • з одного предмета на вибір (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов).

  Результати зовнішнього оцінювання із трьох (двох) навчальних предметів зараховуються як результати державної підсумкової атестації (за шкалою 1–12 балів) за освітній рівень повної загальної середньої освіти для учнів, студентів, які в 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

 

Переглядів: 317 | Додав: MetodBorz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024