Районний методичний кабінет 
сектору освіти Борзнянської РДА

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 406
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 29 » Серпневі педагогічні зустрічі
18:57
Серпневі педагогічні зустрічі

     29 серпня 2019 року на базі гімназії ім. П. Куліша м. Борзни та Борзнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Х. Алчевської відбулись традиційні педагогічні зустрічі з підготування до нового навчального року, участь у яких взяли вчителі: початкової школи, суспільно-гуманітарних дисциплін, предметів природничо-математичного циклу, фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни».

    Учителі природничо-математичних дисциплін взяли участь у квесті «Колесо Фортуни». Всі отримали велике задоволення й масу позитивних емоцій.

      Предметом обговорення для вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін були нагальні проблеми підвищення ефективності навчання предметів суспільно-гуманітарного циклу відповідно до вимог концепції «Нова українська школа»: підсумки роботи в 2018-2019 навчальному році та перспективи в 2019-2020 навчальному році, підвищення кваліфікації педагогів, атестація та сертифікація, виховне спрямування уроків, підготування учнів до участі в інтелектуальних змаганнях, зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури та історії України, поширення перспективного педагогічного досвіду на сторінках фахових періодичних видань, впровадження норм нової редакції Українського правопису в освітньому процесі, проведення в 2019-2020 навчальному році всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінаціях «Зарубіжна література» та «Історія», відзначення важливих пам`ятних та ювілейних дат.

      У ході зустрічі вчителів початкових класів району методист РМК сектору освіти Ганна Морська ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу в 2019-2020 начальному році в умовах НУШ. Педагог-тренер з впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти Інна Дем'яненко спільно з учителями презентували досвід роботи щодо розвитку математичної компетентності першокласників.

     Питання фізичного виховання учнів в умовах сучасної освіти та науково-методичні підходи до викладання фізичної культури й предмету «Захист Вітчизни» озвучив перед учителями, які викладають фізичну культуру та предмет «Захист Вітчизни» в закладах освіти району, методист РМК сектору освіти Маді Єргалієв.

     Тут же акцентувалась увага й на таких ще питаннях: система військо-патріотичного виховання та реалізація завдань Концепції національно-патріотичного виховання молоді, організація і проведення навчально-польових зборів з юнаками 11-х класів.

                 

Переглядів: 240 | Додав: MetodBorz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024