Районний методичний кабінет 
сектору освіти Борзнянської РДА

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 406
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 20 » Відкриття І зміни табору оздоровлення та відпочинку дітей "Десна"
10:17
Відкриття І зміни табору оздоровлення та відпочинку дітей "Десна"

     19 червня 2019 року відбулося відкриття І зміни табору оздоровлення та відпочинку дітей «Десна», що в селі Ядути. Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках.

   Свято розпочалося з урочистої лінійки – підняття Державного Прапору та виконання Гімну України. На лінійку вихованці крокували весело й завзято з речівками й девізами.

   На святі були присутні: голова Борзнянської районної державної адміністрації Віра Проскура, перший заступник голови районної державної адміністрації Галина Носолевська, головний спеціаліст сектору освіти Євгеній Терновський.

  Зі щирими словами Віра Андріївна звернулася до вихованців та працівників закладу, побажавши всім приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я та незабутніх вражень. Вітаючи усіх присутніх на відкритті табору, вона сказала: «Найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків».

   Як і годиться до свята, окрім гарних привітань та побажань, у цей день діти отримали й чудові подарунки: м’ячі, настільні розвивальні ігри.

   Влітку в таборі «Десна» оздоровляться 150 дітей, серед яких: діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, діти соціально незахищених категорій населення, талановиті та обдаровані діти Борзнянського району.

  На завершення офіційної частини вихованці табору «Десна» підготували цікаву концертну програму.

  Отож, табірне життя розпочинається в очікуванні приємних вражень, дитячих радощів і хвилювань.

                 

Переглядів: 380 | Додав: MetodBorz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024