Районний методичний кабінет 
сектору освіти Борзнянської РДА

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 406
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 16 » Відзначення Дня Європи в закладах освіти
08:24
Відзначення Дня Європи в закладах освіти

   Україна - це країна європейських цінностей і ми всі повинні знати та поважати традиції, культуру європейських країн.

   У третю суботу травня, починаючи з 2003 року, в Україні щорічно відзначається День Європи. Цьогоріч відзначення Дня Європи припало на 15 травня.

  До цієї дати працівники Борзнянської районної бібліотеки для дітей організували й провели тест-драйв «10 запитань про Європу», на який завітали вихованці гімназії імені Пантелеймона Куліша міста Борзни 3-А класу разом з куратором Ніною Гирич. Дітям розповіли про найцікавіші історичні, культурні та найвизначніші місця країн Європи, познайомили з видатними пам'ятками архітектури, мистецтва, культури та природи. Здобувачі освіти переглянули інтерактивну тематичну поличку «Цікаві факти про Європу», здійснили віртуальний євротур «Відкрий Європу для себе». Цікавою виявилася вікторина, де гімназисти перевірили свої знання про країни Європейського континенту.

    А 15 травня, о 9 годині відбувся Всеукраїнський відкритий тренінг «Європа починається з тебе», присвячений Дню Європи в Україні. Гімназисти 4(8)-го класу стали учасниками онлайн-уроку, який спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

  Старшокласники Хорошеозерської ЗОШ І-ІІІ ст. також стали учасниками онлайн-уроку «Європа починається з тебе»Учні початкової ланки тієї ж школи презентували казку Ш.Перро «Попелюшка» англійською мовою, здійснили віртуальну подорож столицями європейських країн та підготували виставку малюнків «Європа очима дітей».
   Завершився День Європи в закладі флешмобом «Україна - держава європейська» та велопробігом «Під прапором Європи».

       

 

Переглядів: 265 | Додав: MetodBorz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024